uFeel.me
Да имаш сърце от лед…
Автор: pavli,  9 септември 2009 г. в 12:35 ч.
прочити: 3212

   Да имаш сърце от лед… Доста трудно. Ледът е най-нетрайно агрегатно състояние. Необходими са му специални условия, за да не се разтопи - само минусови температури. Не издържа на слънчевите усмивки… При някой жесток удар може и да се натроши… Трябва да внимаваш да не го пускаш да плува в разгорещени пенливи води… Да го лишиш от удоволствието да бъде погалено от топъл нежен бриз… Да избягваш срещи с огнени сърца… Да го държиш далеч от парещи тайни… Кой може да осигури на леденото си сърце толкова постоянни условия?!... Изисква се разход на огромна енергия, упорство тип „магарешки инат”, много гняв и недоволство… Не е ли по-добре с всичката енергия и с ентусиазъм да отгледаме нежно, малко и добро сърце?! А разочарованията да бъдат нашите уроци, които само ще заздравят и калят този мускул от противоречия, страсти и вълнения?!... И с обич наричан „сърце”?!...
   
                                                                          © Павлина Петрова 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me