uFeel.me
БЕЗТЕЛЕСНО
Автор: tinarosivoice,  13 юни 2009 г. в 15:13 ч.
прочити: 292
Ароматното масло донася музика, долита дух, залива стаята със звук... изпълва ме с мисълта за красота в петна от цветове на вълшебни ръце, които ме издигат безтелесно в една спокойна висина!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me