uFeel.me
Аз съм просто жена
Автор: Valens,  8 март 2013 г. в 14:38 ч.
прочити: 586

Аз съм просто жена от реброто адамово.

От реброто на мъж,

който ме търси

като липсваща нота,

като листче отплавало,

като спомен за нещо,

непочнало, свършило.

Аз съм просто жена от реброто адамово

и прераждам се с болката причинила раздялата.

Знам, че много стени между нас ще застанат,

но в тях има врата за да бъдем пак цяло.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me