uFeel.me
40 тысяч километров
Автор: Pepsan,  1 октомври 2012 г. в 22:13 ч.
прочити: 674

Някой ден се събуждаш и някоя песен те удря в главата като парен влак... Хубаво е, в случая, че на времето съм решил да си спестя 3-4 банички за седмицата като ученик, и след сигурно близо 8 години НЕслушане с финес и огромно удоволствие (и още по-огромно учудване като се има в предвид какво русофобче си падам) изтеглих от онова дето държи касетките албума на \"Чичерина\" :)

 

 

Благодаря на Юля и момчетата за чудесната музика, която правят (правиха), ако още съществуват като група :) Благодаря и на себе си, че от седми клас не обичам да ям банички в училище ;)

 

 

Поука и извод - НЯМА! Поредното словоблудство с клавиатурата, споделено не където трябва ;)

 

 

Просто знам, че тези дни ще се слуша доста \"Чичерина\"...

 

Все что, было - подари

Уплывающему небу чистому

Уличные фонари

Забывают слишком быстро 

От тебя до меня лишь окно с погасшим светом

От меня до тебя сорок тысяч километров.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me