uFeel.me
Сузана
Автор: Evelin,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 701
Тя е малка сладка Писана,
Синеока и бяла, на име Сузана.
Пухкава като играчка,
и винаги готова за закачка.

Сутрин рано става,
Облизва се сладко и почва да шава.
С лапи по лицето ме пярка,
гали се после, знае своята мярка.

Следобед си почива на сянка,
горда и пряма - истинска сиамка.
Наблюдава често, всяко движение мое,
иска всичко да подуши, всичко да знае какво е.

Вечер уморена ляга на дивана,
Протяга се грациозно, като знатна дама.
Отпуска главичка сънлива,
и кротко и тихо заспива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me