uFeel.me
Случи се в един Икарус
Автор: letopisec,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 677
Случи се в един Икарус
полетял по булеварда,
като гладен морски гларус
или президентски чартър!

Всичко имаше във този
дълъг пълен автобус -
теменужки, диви рози,
люспи, пърхот, пот и слуз,

лелки, чичковци, бабета,
дядки, батковци, дърдавци,
млади майки и хлапета -
рейсът бе за Доброславци!

Късният приключващ ден,
кротка петъчна идилия,
всеки беше уморен
и унасяше се милия!

Изведнъж спирачки
драйверът удари
и със много бързи крачки
сам се изпревари,

(изпопадалите пътници
гледаха учудено
шофьорските приумици),
а драйверът възбудено

скочи на земята
със своите кубинки
и взе си от асфалта
двадесет стотинки...

25.10.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me