uFeel.me
СТРАХ
Автор: hristina,  9 март 2009 г. в 10:43 ч.
прочити: 461
Чувам странен шум...
Леле, някой се разхожда в двора...
Станах от леглото!
Тихичко, на пръсти...
Побегна към вратата!
Гледам се, а пък аз по пижами...
Нищо и боса се бяга!
Бягах, бягах, бягах...
Стигнах до гората!
Обръщам се той след мен..
Уплаших се, не искам да ме хване!
Бягам, бягам, бягам...
Спирам, нямам вече сили...
Обръщам се, той пак след мен...
Какво да сторя?
Къде да се скрия?
Той пак ще ме настигне!
Паднах безпомощна, безсилна...
Заплаках, сама съм...
А той?  ще ме убие...
Надвеси се над мен...
Извади нож, огромен нож...
Страх ме е, не издържам...
Затворих очи,стиснах ги силно...
Казах си - плахо на ум...
Какво иска да става...
 
Отварям очи, цялата обляна в пот...
Леле, какъв сън само сънувах!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me