uFeel.me
От Оня свят
Автор: nella_gold,  20 юли 2011 г. в 08:18 ч.
прочити: 381
Здравейте!
Вие току-що се свързахте с телефонна централа „Оня свят”.
Ако искате да говорите със свети Петър, за да ви пусне в Рая, моля, натиснете едно.
Ако ви е страх от Рая, но искате да надникнете от любопитство, то наберете две.
Ако ли пък желаете да гледате порноклип с Адам и Ева, то тогава сте на прав път. Вашето спасение е да натиснете три.
Ако ви се хапва ябълка, за да разквасите устни, моля, изберете четири.
Ако изпитвате остра нужда от смокинов лист, за да прикриете срамните си мисли, то тогава е необходимо да натиснете пет.
Ако ви е доскучало, моля, натиснете шест.
Но ако все пак Адам ви намигне, и вие искате да се позабавлявате с него, изберете седем.
Ако сте на друга вълна, но ви е срам да си поискате една игричка от Ева, моля , натиснете осем.
Ако това все пак ви възмущава, а вашето желание е да ви приемат в Ада, то тогава вашето число е девет.
Но пък – ако сте преценили, че сте безгрешни, а страшно много ви се иска да си направите баня от катран в тези горещини, то тогава натиснете „ОК” или хванете дявола за рогата.
Ако сте решили все пак да се позабавлявате, и опитате нещо съвършено ново – например еротичен клип със змията, правилният избор е „* 00”.
Ако искате да изслушате това отново, спрете да разговаряте с непознати от чужд телефон.
Благодарим, че бяхте с нас.
Ваш телефонен секретар – свети Архангел Михаил.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me