uFeel.me
Мичето ще се задомява
Автор: Mimi1001,  1 януари 2011 г. в 21:30 ч.
прочити: 355
 

  Мичето, нашата мамина отмяна, чакаме с нетърпение, кога ще се задомява... Ала къде ли да търсим тъдява, такъв хубостник, който да вземе сладката на мама? Подпитваме из комшии, черпят ни с ракийка и туршии, хвалим я и прикриваме някои дреболии... Я го виж Веждьо! Стар ерген, ала не е безнадеждно - вярно, мота се безметежно, но и като че има у него нещо прилежно! Или да се насочим към Кирчо е по-добре. Их че е добро момче! Дано и като види Мичето, страст и тръпка да го влече! А аз като тъща, мама баничка ще му опече. Мисля да се спрем на Сашо от третия етаж, всички знаем, че е апаш, но ако хареса Мичето, ще бъде наш! Този да я поиска, онзи да я поиска... ала на никому не му стиска. И сега нашето Миче кой ще поиска? Ето го и Денчо, комшийче наше, голяма беда, как ли и това момче ще си намери жена!?! Само на него Мичето не бих дала, Денчо е напаст голяма! Ето го, идва ухилен от някъде, я да проверя за това негово щастие от всякъде. \"Денчо, шашав си по цялата глава, а си щастлив, да не намери спасители?\" \"Не, с твойто Миче ще ставаме родители!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me