uFeel.me
ИЗБОРИ ИДАТ ЧЕЛЯК, ИЗБОРИ...
Автор: yuliya2006,  24 април 2013 г. в 18:48 ч.
прочити: 341
Щу стана в тази държавица ? Всеки размята обещания, в гърдите се бие...по честен от светец бил... От лимУзините слязоха, пеша взеха да ходят...С чeляци на \"ти\" говорят, като братя!
И се усмихват а ръцете им нервно треперят. И защо, все се озъртат? Гачеба от Ал Кай-да серенада ще им правят!

Избори идат челяк, избори! Компромати от архивите все вадят. Нали по лани ги извадиха, тези пък от къде ги изровиха?
Пушек, пушек...мирише на опърлено...ама огън нема! Пожарната е на линия и всичко е под контрол...Профилактика брат на ниво и човешки жертви нема...Всички са на старт и се репчат, перчат! Като петли на бой в курник, до кръв за проскубаните кокошки дет и яйца не носят...Всичко... пенсии, младите избегаха в чужбина.
И там щастлив живот си живеят. На всяка кокошка пространство, храна с витамини... И на свобода носят... расови яйца - чудо!

Щу стана в тази държавица? И доде се дръвчат и парцелират терени и на зелено всичко да залагат... С ритник отзад Кафявия ги изрита! Бог да пази курника ... държавицата ни де!

20.04.2013
ДЖУЛИЯ БЕЛ
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me