uFeel.me
Хороскоп за деня
Автор: daninini,  8 юни 2010 г. в 13:58 ч.
прочити: 1409
Овен

Психичното разстройство, което имате, ще влияе зле на вашите бизнес взаимоотношения. Ще ви се прибèрат гъби, но недейте да берете, за да не ви е гадно от зъбобола, който ще получите.

Телец

Ще прочетете хороскопа си и ще разберете, че ще прочетете хороскопа си. Днес няма да ви се случи нищо особено. Между другото, ще ви бутне овен, който има психично разстройство.

Близнаци

Човек бутнат от овен ще препречи пътя на камион. Камионът ще завие рязко и ще удари челно паяка, който е тръгнал към вашата кола, за да я вдигне заради паркиране в забранена зона.И сами можете да се досетите, че днес ви е добър ден.

Рак

Ще имате страшен суров безпрекословен запек. А той никога не прощава – искаш, не искаш, не прощава. През този ден се чувствайте свободен да направите всичко каквото пожелаете, защото вашата аура го позволява.

Лъв

В днешния ден не трябва да излизате никъде. Затворете всички прозорци в дома си, загасете лампите и напишете на едно листче с формат А6- „Затворих прозорците\". Трябва да го напишете десет пъти. Ако излезете в този ден навън, ще се намокрите, защото навън ще вали. Валежи ще има в цялата страна, като най-големи ще са в покрайнините на Рила и Стара планина. В София температурата ще е 16 градуса, а в Пловдив – няма да е толкова.

Дева

Не взимайте бързи внезапни решения. Не се напрягайте и не пийте бързо, защото може да се задавите, а това да доведе до кашляне, което не е препоръчително при вашето състояние – говоря за разстройството, което ще имате. Ще изпитвате завист към всички хора със зодия Рак, но няма да знаете защо. Все пак кой казва, че има запек.

Везни

Не искате да поставите теглото на съсредоточаване прибързано към вашите колеги, защото всяко последствие си има законодателен процес, който по никакъв начин не ви въвежда в излитащата ситуация на устрем в подхода на енергията ви.

Скорпион

Внимавайте със технологиите. В днешния ден ще разцъквате на своя компютър толкова дълго, че накрая той ще започне да цъка по вас. Това е от облъчването, не от друго. Не припадайте, защото това не е хубаво нещо.


Стрелец

Ще видите живота си на лента... и ще отидете да ви изкарат снимките в фотото.

Козирог

Ще се занимавате с глупости, които е възможно да ви отчаят. Ваш приятел ще ви отегчи с неговите скучни проблеми. Ще ви кара да му обяснявате хороскопа, който току-що е прочел за себе си и нищо не е разбрал. Този приятел е зодия Везни. Ще прочетете неговия хороскоп и ще се разтреперите от прочетеното, защото нищо няма да вденете. Избягвайте хората със зодия Козирог.

Водолей

Дано поне в този ден да ви дойде автобуса навреме! Ако дойде, ще се качите. Като стигнете ще слезете. Друго не мога да предвидя за Водолей.

Риби

Не ходете на риболов, защото със сигурност ще хванете много риба, а вие не обичате. И вие трябва да се оглеждате за овен с психично разстройство. Ще видите припаднал човек, който прилича на нищо.

Хороскопът е предвиден от... Чичо Запек

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me