uFeel.me
Галин подари песен на Галена
Автор: Mimi1001,  22 ноември 2008 г. в 19:41 ч.
прочити: 722
Галин подари песен на Галена
- "Га-лин по-да-ри песен на Га-ле-на", а! Видиш ли, Койчо, ко пише у Уикенда? А ти на мене един мушмул не си подарил...- Стига, ма, Гино, нали ти купих нова пералня, какво искаш повече?- Пералня! Купи ми микрофон, защо ще ми купуваш пералня. Да пера твоите чорапи в нея...- Микрофон ли? А дума да не става! Като знам какви погребения и какви кръщенки устройваш на малкия Койчо кога си легнем у спалнята, като ти купя микрофон кой знае каква мисъл ще ти дойде у главата. Да не ме караш после да викам духове по микрофона, да дойдат да пуснат пералнята да ми изпере чорапите?- Койчо, Койчо, бъди малко реалист, мойто момче! Като ми купиш микрофон, аз ще се оженя за Слави Трифонов! А за чорапите и Господ не може да ти помогне, ако не дойде майка ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me