uFeel.me
ЗА МЪЖКИЯ МАЗОХИЗЪМ
Автор: Liliyanaandreeva,  12 декември 2011 г. в 13:07 ч.
прочити: 589
Всеизвестно е, че вярващите се страхуват от потопа и апокалипсиса или “армагедон”! И не само се страхуват, но се стремят да го предотвратят. И как? Като громят всичко, което означава 666, т.е. което е името на звяра, описано в “Откровението” на Йоан!

 

“…който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото числото е човек, а числото му е Шестстотин шестдесет и шест…”

 

И какво се крие зад числото 666 ?

 

КУКИШ = КуКиШ = 666, където:

 

Ку = 6 = Карбон – хим.ел. №6

Ки = 6 = Карбон – хим.ел. №6

Ш = 6 = Шест – на славянските езици

 

Затова светите отци са девствени!

Но…сещам се за полския депутат, който стана депутатка защото си изряза мъжкия атрибут! Дали е жертвал за нас  Божия си син (член) и ни спаси от “звяра си = КуКиШ = 666”? Така един за всички по мускетарски сме спасени от апокалипсиса (“армагедона”) и потопа! Спете спокойно сървизи и синоди, синедриони, синагоги и църкви! Така се изпълниха и двете предсказания едновременно : и второто пришествие на Божия син, който пак беше пожертван за нас и спасението от апокалипсиса по времето на потопа (зодия “Водолей”)!

А градът на Бога, отреден за човека след апокалипсиса е ЕКГ (екологичен календарен град). Той има площ 1 260 кв.км така, както е описан в “Откровението”.

 

“…А на двамата си свидетели ще дам да пророкуват хиляда и двесте и шестдесет деня, облечени във ветрища…”

 

1 260 дена = 1 260 кв.км = 42 кв.км . 30 квадрата (виж чертежа) – това е архитектурен план за градска урбанизация с календарен кадастър.

 

1 260 деня (лунни дни) = 1 260 . 27,31 дни= 34 410 дни : 365,242 дни = 94, 21 години – това е средната продължителност на живота на човешкия род, която ще се достигне когато хората заживеят в ЕКГ (екологични календарни градове).

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me