StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 159,611
   Потребители: 12,297
   Автори: 3,975
   Коментари: 300,762
   Точки: 2,633,880
   Съобщения: 128,970
   Лексикони: 4,470
   Снимки: 10,802

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Защо се появих точно тук и сега

Блаженствам си в нулевата точка. Знам всичко, мога всичко, там съм  и  всичко и нищо. Свързано съм с всичко –това всичко е и всичко и нищо едновременно и уж съм свързано, а в същото време не съм. Блаженство и пълнота и едновременно празнота. От някъде - от " всичкото- нищо" идва  импулс/вдъхновение и усещам желание/необходимост  да се проявя материално. 
Нека е планета, на която цари хармония. Да съм леко и ефирно като облаче същество, което реейки се и танцувайки  се радва на проявлението. За миг/вечност си избирам честоти. Тъкмо да ги настроя и  хоооп - ЦК- Р (централен компютър означава, не е централен комитет на партия. Р- то е съкращение от разпределител ) изпраща съобщение:
"Тези честоти вече се използват!
Дублирането на честоти е недопустимо!
Имате право на друг избор.
Предлагаме планета с по- голяма плътност на материята."
Започвам да си програмирам подходящо проявление на планета с плътна материя, на която  съществата си живеят в разбирателство и любов, използват телепатия - това изключва възможността да лъжат, че всичко лъсва още преди да са си го помислили, телепортират се, левитират. Пак ( миг/вечност) запрехвърлям честоти и тъкмо да ги настроя  пак включване на ЦК:
"Всички възможни честоти за материализиране на планетата са заети.
Препоръчваме материализиране на планетата Земя"
За миг/вечност виждам Земята. За миг/вечност подбирам честоти за  материализиране в 21 век, Америка, Холивуд, 180 см., руса коса, сини очи, чаровна усмивка, изпълнено с увереност и радост същество от женски пол / на Земята са двуполови. А? -  в последния момент пристига  някаква информация за трети пол, но не е много изчерпателна и точна. Нищо че все още съм в нулевата точка и би трябвало всичко да знам.  Не  разбирам последната информация и се придържам към първоначалния избор, включващ и филмова кариера. Пристъпвам към настройване на честотите и вибрационните решетки - нали ще съм холограма... И пак "Единствените свободни честоти за проявление на  планетата Земя са за времеви интервал със следните характеристики:
20-21 век, местоположение България...
От преднишния избор само полът остана същият. (Надявам се де - макар и вече на Земята,още не мога да разбера кой е третият пол)
Та така се озавах тук и сега. Това беше " свободният ми избор" И уж миг и вечност са едно а докато за миг вземеш някакво решение, са   се изнизали безброй мигове и е отлетяла цяла вечност. И вече изборът ти е почти никакъв и наложен. :)
vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Проза -> Фантастика
публикувана на: 2018-02-11
прочитания: 54
точки: 10 (виж далите точки)
коментари: 5 (виж коментарите)
препоръчано от: 5 (виж препоръчалите)

Вход