uFeel.me
В един миг Вечност
Автор: kleopatrasv,  30 май 2013 г. в 20:49 ч.
прочити: 390
        Случваха се събития, които се получаваха след пренасянето на информация от други паралелни измерения, а какво ли щеше да се случи след прехвърлянето на чуждоземна информация. Ще продължи ли съществуването на душите в холограмния свят, програмиран от висшата сила или ще заживеят в една виртуална реалност, докато телата им са някъде другаде.
           Едната душа бягаше, заедно с другата. Бягаше от енергийната вълна, която вибрираше в различни гами от светлинна мощност и която целеше да ги изтегли назад. 
          Вакуумът свистеше зад гърбовете им, но телата им оставаха все така намагнитизирани и не се разделяха.
         Паралелните им светове постепенно се отъждествяваха и всички системи заработиха в синхрон. Порталът, който ги срещна беше точно онази черна дупка, която пречупи времето и пространството в един миг Вечност.
        Беше една врата към друго измерение, където всички сънища и видения се случваха.
        Сбъдваха се от една проекция от пренасяне на мисли от единия в другия свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me