uFeel.me
“Познай себе си ”
Автор: kisssa,  17 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1855

Странни птици сме хората !Произхождаме от различен калибър.Лутаме се като заблудени овце по цял ден и много често не знаем какво правим и защо го правим.Особено същество е човека!Явно не се познава добре.Във връзка с различния калибър да обясня какво имам предвид.Хората включително и аз сме създадени от някакъв невиждан Разум,та той значи ни е подредил по свое собствено усмотрение , като всеки човек има своя отделна индивидуалност . Тази индивидуалност аз наричам калибър на човека.Моя калибър поставям по средата така да се каже златната среда , защото смятам ,че не се познавам толкова добре ,че да стана един от най-големите калибри.Познай себе си! Как да го направя .Не съм компютър ,чиито файлове да отворя и да разбера всичко ,което ме интересува .Знам за себе си само това ,което съм си изградила сама и не мога да бъда такава каквато не съм т.е не мога да променям характера си както хамелеона сменя цвета си , въпреки че понякога искам да го правя .Харесвам се такава каквато съм . Хората си мислят ,че се познават добре , но според мен не е така.Те познават само външността си и може би не случайно един неизвестен човек казва :“Красотата е външност , видима форма ,обвивка , черупка.На красивата форма прилича дълбока , красива идея . На мъдрата идея прилича красива , художествена форма.”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me