uFeel.me
Виртуалната любов - ДА или НЕ!?
Автор: eksplozia,  27 юни 2011 г. в 12:24 ч.
прочити: 434
Нямам намерение да ви обяснявам колко лесно се случва! Нали? Всички, които сте тук, знаете! Ако има някой все още незнаещ и на него ще му се случи! И нямам намерение да ви обяснявам как се случва! Само ще кажа кое според мен е ЗА нея и кое е ПРОТИВ.
1. Невероятно усещане - далеч по-силно от това, което може да ти се случи в реалността!
2. Нито един бънджи скок или рафтинг не може да се сравнява с отделения адреналин срещу всички ендорфини, които отделя нашия мозък по време на една такава виртуална връзка!
3. В повечето случаи тя ни извисява до неподозирани за нас висоти - дори хора, които никога не са се занимавали с някакъв вид изкуство, започват да го правят.
4. Чувствата по време на една такава виртуална любов са толкова силни, че се откъсваш от реалността тотално и политаш там, където никога друг път не си бил.
5. Едно страхотно предимство е, че ако си жена няма да переш мръсни чорапи или ако си мъж да понасяш едно вечно мърморене и постоянно недоволство.
6. Виртуалния образ се проектира само в твоето въображение и то изгражда удобно нещо толкова съвършено и прекрасно, че не можеш да се разделиш с него никога - нито насън, нито наяве.
7. Ако нещо не ти хареса, има бутон delete :))))))
8. Като решиш, че вече ти е омръзнало, просто сменяш ника и това е - никакви отговорности!
9. Здраво почесваш собственото си ЕГО :)))))))
10. Не на последно място нета е като безкрайно ловно поле - можеш да повтаряш упражнението колкото пъти поискаш.
Получи се нещо като десетте божи заповеди, но това е случайно. Тези десет точки не са всичките предимства, но всеки може да си добави още колкото поиска - зависи от въображението му.
До тук беше ЗА!
Сега следва ПРОТИВ!
1. Виртуалната любов е ЗАПАРТЪК!
:))))))))))))))))))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me