uFeel.me
Въпроси
Автор: Divna,  19 май 2013 г. в 16:18 ч.
прочити: 414

Докъде стига подлостта?

Колко чувства може да поеме човешкото сърце преди да спре да бие завинаги?

Колко любов? Колко омраза? Колко мерзост? Колко от всичко?...

И защо Едни са целунати от съдбата, а Други са отритнати?

Когато даваш всичко от себе си, без да очакваш да получиш нещо в замяна, дали се чувстваш наистина добре или изпитваш завист към онези, които вземат?

Не грабят ли от твоя живот всъщност?

Или го даваш доброволно?

Чий живот живееш?

За кого живееш?

„Живей за себе си!” - не е ли най-добрата максима, която да следваш?

А какво правиш ако си роден да даваш, но получаваш само лъжи, подлост и мерзост?...

Не искаш нищо в замяна, но получаваш това - Защо ти го дават?

Защо те предават най-близките ти, хората, на които наистина вярваш и които обичаш с цялото си същество?

Мога да продължавам до безкрай...

 

Благодаря, че прочетохте и станахте малко или много съпричастни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me