uFeel.me
Тогава
Автор: swasi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 506
Прости за коварното предателство, прости за всеки миг на болка, който съм ти причинила.
„Тогава” не знаех, че всъщност не само теб наранявам, но и себе си.
„Тогава” не знаех каква разкъсваща болка, ще причиня сама на себе си и как не ще искам да живея без теб.
„Тогава” те приемах за даденост в живота си; като някой, който неизменно ще търпи капризите ми и винаги ще върви послушно след мен...
Бях глупава...
Прости ми, моля те!
Аз зная, ще го направиш някой ден!
Но, кажи ми, аз как да си простя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me