uFeel.me
Следващото утро
Автор: swasi,  22 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 418
Понякога Животът ни погажда лоши шеги, а Съдбата, усмихвайки се иронично, е коварна с нас...

Болезнено е, когато си спрял да вярваш в любовта, когато си бил силен, недосегаем от нищо и изведнъж ледът се пречупва... Появява се някой, който навлиза в живота ти като стихия – неочаквано, опустошаващо..., оставяйки следи завинаги... Някой, който се превръща във всичко за теб...

Но – най боли, когато някоя сутрин се събудиш и този Някой вече го няма до теб...Оставяйки след себе си единствено незаличима следа в душата и сърцето ти...и едно празно следващо утро...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me