uFeel.me
Съществува ли наистина, Дядо Коледа?
Автор: Tonica15,  25 декември 2009 г. в 13:21 ч.
прочити: 606

ДА, ДЯДО КОЛЕДА СЪЩЕСТВУВА!


Просто той е много по-необикновен от повечето хора, защото не е един конкретен човек. Не живее на точно определена улица или номер, никога не се разболява и съвсем, съвсем никога няма да умре, докато на света има и дори едно дете, което да има нужда от коледен подарък. Да, той може би няма собствено тяло. Но живее вътре в нас, точно така жив, както сме самите ние. Всеки родител, който заделя част от парите си за подарък за детето си, дава на Дядо Коледа част от средствата и силите си. И това е, което прави Дядо Коледа толкова могъщ. Никой \"жив\" истински човек, дори и най-великият владетел не би могъл да обиколи целия свят и да раздаде подаръци на всички деца за една-единствена нощ. Но Дядо Коледа го постига с лекота. Той влиза през комини, през които не би могла да мине и котка, и във владенията на тирани, които могат да спрат всеки обикновен човек, но не и него. Без него децата нямаше да получават коледни подаръци. Нима това не е достатъчно доказателство, че той съществува - макар и по-необикновен от повечето хора?

Така че, Дядо Коледа съществува!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me