uFeel.me
Родина ... и приятели
Автор: ivelinage2,  2 април 2011 г. в 18:38 ч.
прочити: 343

         Родината е вътре, в същността ти. Тя е като въздуха и водата, така необходими за тялото, като слънцето и светлината - сътворили Земята. Дори на хиляди мили далеч от нея, любовта не отслабва, в обратна пропорционалност - расте. Усеща се като топла болка в гърдите, която ту се усилва до непоносимост, ту те залива с топла нежност и обич...
          Родината - България - чудесната природа с нейните зелени гори, пойни птички и бистри ручеи, всичко познато, родно, мило - Раят на Земята.
          Носталгията ... като те хване, ти идва всичко да захвърлиш и да хванеш първия влак...
          А приятелите... да, те са много ценни. Но те си имат своите пътища и съдби - срещаме се и се разделяме с тях. Даваме ли си сметка колко много приятели сме спечелили и колко много изгубили през целия си живот? Срещи и раздели!
          Родината остава, тя е единствена - друга няма! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me