uFeel.me
Посоки
Автор: pavli,  12 септември 2009 г. в 18:18 ч.
прочити: 2315

Надолу...
Нямаш мечти, стремежи, цели, идеали...
Очаква те само дъното.

Назад...
Налага се да поглеждаш от време на време,
за да знаеш къде точно си сега.

По ръба...
Там е само рискът (узрелият риск!).

Напред...
Не можеш да игнорираш обстоятелства и хора,
които ти пречат или объркват, но от теб
зависи да не се отчайваш и да продължаваш.

Нагоре...
Пространства, безвремие, вечност...

През своето време залиташ - наляво, надясно, напред, назад, по ръба, надолу, нагоре... Търсиш... сред идеали, впечатления, нелепости, проблясъци, грешки, въпроси, наблюдения, попадения, мечти, илюзии, загуби, принципи, глупости, действия, състояния, случайности, съвети, усмивки, разочарования, сенки... Почти намираш, но дали осъзнаваш… И искаш ли? Накъде?

                             ...

         А дали посоката е вярна?
         Знае само съдбата коварна.
         Няма да я питам и да споря -
         моят път напред е и нагоре...


                                                    © Павлина Петрова 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me