uFeel.me
Очаквам включване
Автор: yasi,  13 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 570
Очаквам включване ! Скъпи, Драги и тям подобни слушатели, зрители, я па я......Ако четете тези редове, то Вие четете мислите, които аз в момента пиша, но отдавна искам да напиша. Не знам дали правилно съм избрала категорията в която пиша(въпреки, че имам отличен 6 по български език и литература от ...не си спомням коя година....), но аз все пак реших да се пробвам да излея душата си. И какво ще изливам като тя си една и съща от доста време насам! Поредното ехо.......на някой ще си помислите Вие. И сте прави! Това е зов за по-добър живот, за по-добра работа, за повече пари, за повече любов и разбирателство. Аз го имам ! Някога мислех, че такова нещо няма, че това е чиста проба идеализъм, нереалност, мечти, но се оказа, че съществува. Когато осъзнаем собствените си грешки, простим на себе си и на тези около нас и най-вече "не прави това, което не искаш да направят на теб" може би света ще ни се стори по-добър, може би няма да се събуждаме с мисълта "как да оцелея и днешния ден, и не само днешния, ами и утрешния". Как и защо да бъда ЧОВЕК, когато другите не са ? Ами много просто: ти бъди ЧОВЕК, другите да отговарят за постъпките си. Всичко което написах звучи като евтина реклама по случай Коледа, но това за мен е самата истина. Ще се радвам, ако някой, четейки това "нещо" разбере, че надеждата умира последна и трябва да бъдем оптимисти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me