uFeel.me
Кой съм аз?
Автор: martin_emilov,  9 септември 2008 г. в 02:50 ч.
прочити: 597
Аз нямам мултифункционална кола, нито мултифункционална жена... Нямам мултифункционален телефон,не използвам дори мултифункционална паста за зъби... И не се нуждая от тях... Защото аз самият съм един мултифункционален човек.
Аз нямам нужда от изява по местната кабеларка или дори по националната телевизия... Защото качествените продукти не се нуждаят от реклама...
Аз съм тих и кротък,но понякога съм шумен и разгневен. Мога да бъда мил,но понякога ставам жесток. Сега се усмихвам, но след малко ще бъда намръщен или просто ще седя и ще гледам нанякъде с празен поглед.И после пак ще се усмихна...
Понякога обичам света и мразя себе си,и обратното-понякога мразя света и обичам себе си. А най-забавно е когато или просто обичам, или просто мразя. Тогава наистина мога да почувствам кой съм всъщност.
Обичам живота, но най се радвам когато и той ме обича... Донякъде е егоистично... Положението е такова. Мултифункционалните неща обичат да събират всичко в себе си. Да се докосват и да извличат нужното им.И после да го използват, за да станат уникати... А уникатите са скъпи, нали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me