uFeel.me
Когато ме няма...
Автор: hristina,  9 март 2009 г. в 10:16 ч.
прочити: 911
Когато ме няма до теб, искам да усещаш как дъхът ми те гали по голото ти тяло! Когато ме няма и си сам, искам да усещаш как те наблюдавам от някой ъгъл, скрита в тъмнината! Когато ме няма, искам да не спираш да плачеш за мен, но не тихо, а с глас пронизващ те дълбоко в сърцето, което навярно си забравил някъде! Искам, много искам когато се погледнеш в огледалото, никога да не виждаш себе си там, а мен, моят вечно тъжен и ридаещ образ, който да те кара да съжаляваш за мъката, която ми причини! Нека вечер, когато си легнал в топлото си легло, да умираш от студ, защото ме няма да те стопля и нека сънуваш само мен - влачеща се, плачеща, гола и сама! Нека сутрин щом отвориш големите си очи и денят започва за теб, да искаш да дойде вечерта за да избягаш от реалността, която те убива бавно, но сигурно! Искам всичко, до което се докоснеш да ти напомня за мен, за това че пак съм сама, само че този път с разбито сърце! Моля се болката, която ми причини да ти тежи до края на живота ти, дори когато аз пак съм щастлива! За жалост и да се случи това, не може да изкупи греховете ти към мен! Искам, ах колко много искам да не можеш да живееш без мен, както аз не мога да живея без теб, да не можеш да дишаш без мен, както аз не мога без теб, но това си е само мечта, но как да се науча да живея с това?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me