uFeel.me
Какво ни прави хора
Автор: leonardo,  20 май 2009 г. в 21:08 ч.
прочити: 549

Какво ни прави хора? Дали като лъжем, или казваме истината? Дали като премълчаваме, или сме откровени? Дали като поемаме отговорност, или като бягаме, или я прехвърляме на друг? Дали като обвиняваме другиго, или гледаме първо собствените си грешки? Дали като мислим първо за себе си, или първо за другите? Дали като се крием или вършим всичко честно и открито? Дали като сме отговорни докрай, или се скатаваме за нещо? Дали си вършим работата, или гледаме друг да ни я свърши? Дали като подаваме ръка, или режем ръка. Дали като завиждаме или като взимаме пример?

19.05.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me