uFeel.me
Какво искаш от живота?
Автор: yoanitka88,  23 юли 2011 г. в 13:46 ч.
прочити: 594
Някога задавал ли си си въпроса \"Какво искам от живота?\"? Не знам дали си се питал, но аз ще те попитам: \" Какво искаш от живота?\'\'
Пари? - Пари като вестници!Нима с пари можеш да си купиш живота?Нима можеш да си купиш щастие и приятелство?Недей,не отричай! Искаш пари,много пари,нали?
Какво още искаш от живота? Коли? Нали знаеш, че \"когато имаш кола с единия крак си в затвора, а с другия в гроба\"? Да, ти си казваш \"на мен не може да се случи!\" - всеки казва така, но съдбата ни доказва точно обратното - толкова много загинали и пострадали в автомобилни катастрофи. Но ти искаш много и скъпи коли. Права съм, нали?
Искаш още от живота, познавам те!
Любов ли искаш? Желаеш да има човек, който да мисли за теб, да ти дава обич и нежност, нали? Искаш някого  с когото да споделиш болките, да бъде с теб, когато желаеш и имаш нужда.
Ето това е! Имаш пари, за да се чувстваш добре. Знам, знам, че колкото повече имаш,т олкова повече искаш, но не бъди алчен!
Имаш кола - разкарваш се насам, натам и ставаш \"готин\", но не ставай прекалено горделив!
Любов! Да, имаш я! Имаш моята любов и подкрепа, но си задавам въпроса \"Какво ми даваш ти?\"
Подкрепа? Как ли пък не! Веднъж не ме подкрепи, не можах дори веднъж да разчитам на теб в трудните моменти.
Разбиране? Да, ама не! Веднъж не разбра моята болка, не усети когато се чувствах зле.
Любов, любов ли ми даде? Да, даде ми - в леглото!
Да, имаш любовта ми, но знай, че можеш и да я загубиш, защото КОГАТО ИСКАШ НЕЩО, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ДАДЕШ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me