uFeel.me
Думата “обичам”
Автор: pavli,  8 август 2008 г. в 22:31 ч.
прочити: 3200


  Никой не може да те принуди да я кажеш...
  Можеш изобщо да не я кажеш...
 Можеш да отлагаш толкова дълго казването ú, че да изгубиш вълнуващи моменти и да допуснеш не да живееш живота си, а той просто да премине покрай теб...
  Можеш да я кажеш с равен и безличен тон, без да гледаш в очите любимото същество...
  Можеш да я повтаряш до втръсване... И дали тогава няма да събудиш основателни съмнения в искреността си?!...
  Можеш да я кажеш през стиснати зъби. Така, че тръпки да побият отсрещния човек и да се чуди дали са нормални възприятията му, и какво точно не е наред...
  А можеш да я кажеш в много специален момент... с въодушевление!
  Най-хубаво е да можеш да я кажеш само със сияйни очи!...
  Ти избираш! И твоят избор може да те направи щастлив човек! И не само теб... Може да направи щастливи двама! 

                                                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me