uFeel.me
" Да бягаш или да бъдеш себе си...\"
Автор: miss joke,  10 ноември 2008 г. в 20:08 ч.
прочити: 825

 

Толкова ли е трудно, когато обичаш някого да му го кажеш или те е страх от ответния отговор. А я си помисли, какво щеше да бъде, ако никога не си споделил чувствата си на някого и знаеш, че този някой вече го няма. Тогава кой е бил правилния избор - да споделиш или не. И аз всъщност незнам.

 

А в какво се измерва животът ни? Какво търсим на този свят? Борим ли се за нещо или просто съществуваме? Отново незнам.

 

 

Ще ме питате сигурно какво знам. Ще ви кажа. Аз знам да чувствам и да обичам. Знам, че не мога да се крия зад онова, което бушува в душата ми и което е способно да ме гори цял живот.

 

Знам, че и да бягам няма да стигна до никъде и по - добре да посрещна минало, настояще и бъдеще с гордо вдигната глава. Човек е важно да е в мир със собственото си Аз, защото никой от себе си не може да избяга...А някой се опитват....

 

 

Какво всъщност означава да бягам? Да сложа една маска за пред хората, да застана все едно съм зад матирано стъкло и всички да виждат силует, сянка , а не истински човек. Това ли съм аз, това ли искам?

 

 

А какво означава да бъдеш себе си? Да покажеш на целия свят, това което си ти, да покажеш „Аз - а" си. И най - вече да не те е страх от това, което представляваш. Някой някога беше казал, че човек е уникален по своята същност и е един микросвят. И мисля, че това е много вярна сентенция.

 

И така...Кое е по - добре: да бягаш или да бъдеш себе си. Аз лично избрах да бъда себе си....

 

А вие?...

 

Всеки решава сам дали да се крие през целия си живот или да покаже на какво е способен. И все пак не забравяйте, че каквото и да изберете, важното е да се чувствате добре.

 

Така че, наслука и не спирайте да дерзайте нито за миг, защото животът не е даденост, а махало, отмерващо всяка година, месец, ден!!!!!

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me