uFeel.me
Укротяване / втора част /
Автор: suleimo,  18 февруари 2013 г. в 19:20 ч.
прочити: 680
             Съвместен проект на   BobbyAngel и Suleimo       
                                   
                                   === ВТОРА ЧАСТ ===

Беше минала седмица от срещата им, а Катя още усещаше онези решителни устни. Николай не я потърси, но и тя се въздържаше. Беше любопитна, как толкова млад човек, ще се издигне до такъв висок пост. Видя, че е на 29 години и все пак как го е направил. Образован, амбициозен, страхотна визия, но престъпно млад. Момичетата в офиса бяха полудели по него. Катя знаеше, че изглежда доста по- млада. Имаше самочувствие на красива жена. Сама се грижеше за себе си, но все копнееше за мъжко рамо. 
Дните ú бяха много натоварени, предстояха промени в службата и тя нямаше време да мисли за друго.  Започна да я мъчи безсъние, а когато успяваше да заспи, усещаше онези ръце по себе си. Натовареният делник и самотните нощи я изнервиха допълнително.
 За поредна вечер оставяше до късно да работи в офиса. Усещаше умората в раменете болезнено. Беше се отпуснала назад, само за минутка време. Усети отново онези ръце. Масажираха вратлето ú много вещо. Колко отпускащ сън. Приятна топлина се разля по тялото ú. Пръстите пипаха нежно, натискаха точно където трябва. Спускаха се към гърдите. Усети устни по лицето си. Ох, как не искаше да се събужда. Нещо я одраска и се сепна. Отвори очи, а той беше точно там, истински, в цялата си мъжественост. Гледаше го и не можеше да реагира. 
 - Какво правиш тук? И как го направи това с масажа? Жестоко беше, явно ти се отдава. - Катя се наслаждаваше на гледката.
 - Все нещо ми е останало от заниманията по айкидо. Беше много напрегната. Трябва ти почивка. Искаш ли да се отбием до някой бар, ще пием по едно и после по леглата, всеки в своето. Не се шашкай.
Как да му покаже, че го желае, без да се унижава. Разликата в годините сигурно и него смущава, но като си спомни как я целуна на публично място, усмихваше душата ú. 
- Добре, ти водиш. - каза Катя. 
Заведе е в малък клуб. Всички го поздравяваха, явно често присъстваше. Жива музика и добро питие, отдавна не се беше забавлявала така. Каква беше изненадата ú, когато Николай взе една китара и започна да свири с музикантите един блус. Впечатли я естественото му поведение. Гледаше я право в очите, тя вече не забелязваше останалите хора в заведението. Привличаше я неудържимо. Това започваше да става опасно. Не можеше да си позволи никакви чувства, още повече, че беше и колега, принцип, който беше спазвала винаги. 
 Ники се върна на масата, поприказваха общи неща. Предложи ú да я изпрати до тях. Катя се притесни леко. Дали да го покани? Или пък не? Реши да импровизира, но решението не беше нейно. 
 Таксито спря, но Ники му каза да изчака, придружи я до вратата, целуна я по бузата и тръгна.

Въпреки умората и питиетата, не можеше да заспи. Пусна си плеъра. Звучеше любимата ú мелодия BITTER SWEET- GARY B. Този мъж си играеше със съзнанието ú. Усещаше одраскването на брадясалата му буза, настойчивите му устни, ръцете който се плъзгаха възбуждащо по нея. Възбудата пълзеше по тялото ú, което предателски откликваше. Плъзна ръка между бедрата си. Хапеше устни, извиваше се, ушите заглъхваха, зърна ú бяха болезнено твърди, усили натиска, стон, екстаз, влага. Даже не помръдна, така се унесе и заспа.

Катя стана рано, както винаги, побяга на пътечката, студен душ, черно кафе, гримира се прилежно, втален костюм, класен часовник, никакви бижута, скъп парфюм, косата на конска опашка, обувки с висок ток, огледало и преценка. Пазете се - тигрицата идва.

/ следва продължение /


 
 
  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me