uFeel.me
Тантра масаж
Автор: suleimo,  17 септември 2012 г. в 22:39 ч.
прочити: 2431
Пак дойде рожденият ми ден. Даже не ми се празнува. Мъжът ми дори го забрави. Карай да върви, не е важно. Виж, моята приятелка никога не пропуска. Все едни подаръци, едни изненади, понякога ме плаши. Ето този път масаж, но не какъв да е, а еротичен. Затова, да не казвам на моя. Масажистът имал златни ръце. Завързвал лента на очите, за да ти премахне едно сетиво, така другите се изострят още. Ще го прослушам, да видя какво му е толкова специалното.
В уречения час съм в салона. Рецепционистката ме въвежда в стая с приглушено осветление, запалени ароматни свещи, тиха релаксираща музика. Каза ми да се съблека и да легна. Тогава ми върза лента на очите. Започна да ми става смешно.
- Каква е тази тайнственост?
- Отпуснете се, след малко ще дойде масажистът - изчурулика девойчето.
Така се отпуснах, че не усетих кога е влязъл. Почуствах, че ме намазва с някакво ароматно масло. Досега не бях ходила на масаж и нямах база за сравнение. Движенията му бяха леки и чувственни. Това, че не виждах нищо, караше въображението ми да лети. Не докосваше нито гърдите ми, нито тайнствените ми кътчета. Добре, че не съм мъж. Спукана ми е работата тогава. Само как умело пипаше. Цялото ми тяло крещеше за още. Хапех устни от възбуда. Бях стиснала ръце в юмручета, за да не почна сама да се галя. Чух се, че изпъшках даже. Леле, този щеше да ме довърши. Стори ми се, че ме докосна леко по моята розичка, или ми се е приискало. Вече трудно се контролирах, а мислех, че го мога. А той, дума не обелва. Стана ми интересно млад ли е, хубав ли е, женен ли е, жена му няма ли против. Абе какви глупости си мисля само. Отпускам се и се наслаждавам, пък каквото ще да става.
Най-неочаквано той спря.
- Имаш невероятни ръце. Никой не ме е докосвал толкова чувственно, дори моят мъж. Ще дойда и друг път.
Усетих, че ми развързва лентата и това, което видях, ме накара да хлъцна. Срещу мен ухилен, гол до кръста, омацан до лакти в масло, стоеше моят любим съпруг.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me