uFeel.me
Секс по български
Автор: Aleksiev,  10 януари 2011 г. в 02:06 ч.
прочити: 1378
Има една социална теория, според която шансовете за просперитет на една нация зависят от това, кои са и героите от приказките, вицовете, народните песни.

Идеята е много относителна, защото всяка една нация има своите герои, своите типажи, които в българската действителност се проявяват в мъжките образи на небезизвестният Хитър Петър, Крали Марко, Иванчо, при жените нещата са малко по-различни там имаме скромните образи на някои българки известни от произведенията на класиците в литературата. Но, българската жена има повече описание, на многострадална Геновева, отколкото на Мата Хари.

Оказва се обаче, че повечето мъже не познават особеностите на женската психика. Вярно е, че когато нещата стигнат до леглото, инстинктите проработват и всеки криво-ляво се справя с възвратно-постъпателните движения в тазовата област. В тази връзка целият този колорит от характери, които изпъкват в не дотам цивилизованата неудовлетвореност от фактите и живота в тъмната и субективна България. Остава правилото, че всичко се диктува от мъжете. В този случай жените, са яко прецакани защото на техен гръб трябва да изнесат цялото „бачкане” в: работата, след това следва лудото препускане из пазарите, задължителната картинка включва две много тежки пазарски чанти пълни с провизии поне за 2 дни. След като се приберат в къщи трябва да сготвят, да изчистят да нахранят домочадието, да изперат дрехите на вмирисания си пооплешивяващ съпруг , да сипят ракията му да изтърпят целият порой от псувни и закани относно това, че някой „левак” във футбола не е могъл да вкара гол.

В полувремето може да му врътнат една свирка за разкош и т.н. На всичкото отгоре същият този вмирисан оплешивяващ съпруг въобще не се въодушевява от увисналите цици, на жена си. Дебелият и задник, както и вялите сексуални моменти от интимната им близост. Но види ли този нашенец някоя манекенка, респективно чалга звезда, лигите му потичат! Ето това е! Обида за българката? Този женски образ можете да срещнете навред из родната ни Татковина. Същата тази „борбена” българка е готова да гледа безспир сапунени сериали и жадно да въздиша, по красивите „мачовци” от тях и... Понякога сексуално социалната неудовлетвореност на Геновева, прераства в действие и тя къса завинаги брачните окови. Достатъчни са и две три чашки в близката квартална кръчма и тя отчаяно се нанизва на първия щръкнал член след, което не след дълго се превръща в „многострадална Гонорея”.

Всичко това, защото ако на мъжа сексуалното желание се ражда за секунди, то на жената са и необходими ухажвания ласки, питиета, за да може да разбере, че сте по-привлекателен от вибратора. Така, че първо преценете жената с която сте, не бързайте да нанизвате нищо на члена си, и чак тогава действайте според ситуацията. Може би поради тази причина повечето български мъже изпадат в неописуем възторг, когато някоя жена или „звезда” ласкае мъжкото им самочувствие. „Ех, света голям е, но няма като българските мъже”.

Вярно е това, няма такива индивиди. Едва ли след, като станахме част от европейския оптимизъм излишно е да храним илюзии, че трябва да запазим и сексуалната си идентичност. Според един известен автор на книги в България, основната причина за това е невероятния възход на българската музика. Дори една врачка предсказа, че в недалечното бъдеще, България ще стане световна сила в попмузиката и поп фолка. Нашите музиканти само за броени години станаха по-добри рапъри от „чернилките” в САЩ. Нашите поп фолк звезди станаха олицетворение на страстната и пропаднала жена, на която дори и Памела Андерсън ще им завиди на пищните форми и просташки гримове. Навремето певците пееха за любов, срещи, рози, щурчета, детелини.

Съвременните изпълнители, захвърлиха ненужните сравнения и свети моменти в ухажването на двама души и открито без срам и свян възпяват първичните си чувства и животински радости от едно биологично – онождане. Българинът където и да пътува прави едно импровизирано сексуално гурбетчийство по света. След, като се приберат в България, добрите новини идват винаги в мъжката компания. Нашенецът винаги говори със страхопочитание и разговорът започва с неизменното „абе е е”.

Питам се обаче, как страни с висок стандарт са толкова много закъсали откъм качествени мъжки екземпляри? Между еротиката и порното има само една крачка.

Въпросът е в крачката!

Много често в разговорите на мъжете можете да чуете невероятни думи, изрази и сравнения, които не говорят нищо повече от това, че при последното изчукване на „ една мадама”, им се е удало възможността да наваксат всички пропуснати пози. Ще си помислите, че нещо му пречи да направи това със съпругата си? Не, разбира се! Добре, че не се налага и да татуира имената на всички жени с които преспива. Типичен пример са затворническите татуировки известни от близкото минало, когато по плажовете и откритите басейни нашенецът от село, имаше татуировка от типа: прободено сърце, с още по неясният надпис: Гица Forever, 1986! Коя е Гица? Няма значение, друг е въпросът, когато се стигне до истинските признания и хвалебствия от типа: „Еййй тая я скъсах...”

Тогава често си задавам въпроса, дали жените държат мъжете в постоянна тежка сексуална абстиненция, която е характерна повече при войниците на наборна служба? При някои жени погледът към секса, е винаги отразен чрез призмата на икономическите несъвършенства на пазарното общество.

Често при женските разговори можете направо да бъдете заслепени от блясъка на парите и обноските с които жените боравят. Консуматорското мислене е пренесено с пълна сила над някакви там измислени интимни отношения и чувства. Как може такива морални деформации да натрупат толкова много „стоки” в съзнанието на съвременната жена. Някой ще каже, че светът е устроен така. Ако една жена обаче не може да изврънка мъж или любовник да и купи или даде парички значи не може да се смята за истински богата и триумфираща в иначе трудното блато на живота.

В миналото когато мъжът е трябвало да избира своята половинка, едно от изискванията е било, момата да е била „невинна”, демек разбирайте – девствена. Нещо което със сигурност в съвременното общество рядко се среща. Такива или не, жените знаят как да завъртят главите на определен тип празно умни гламари, които често пъти плащат скъпо и прескъпо всяко свое удоволствие. Това означава, че един такъв споменат гламар, трябва да се бръкне за ново жилище, кола, задължителните екстри по подобряване на фасадата на любимата. Следват шопинг турове в Париж, Милано, Амстердам...

Сладострастната любима, нарича своят „бебчо”, с милото полу-бебешко обръщение „бейби”. Както и да го погледнем този „бейби”, той е потаен и не желае да се афишира, защото е женен и неговата „мамаша”, ще го набие мощно и безкомпромисно, или ще му обяви поредната глоба от няколко десетки хиляди евро, с което „бейби” ще изкупи вината си.... Днес едва ли ще кажа всичко относно проблемът? Няма да мога да бъда достатъчно ясен и конкретен, колкото и да искам да изразя своите виждания с цялото си същество. Ето поради тази причина, ще ударя още едно уиски и ще излея мъката си в този иначе изящен текст.

Дано намери заслужено място в съкровищницата на сексуалната проза... Често пъти в изповедта на някоя българка намирам, неприятното внушение за неудовлетвореност, така както тя е характерна за вечно търсещите творци. Те пък от своя страна остават неразбрани и така, до безкрайност.

Едва ли обаче в ежедневната си изповед пред приятелки, българката ще се представи, като нещо по-различно от модерна, разкрепостена личност, която води безразборен полов живот. Не е трудно да се разберат съвременните „девойки”, няма какво да се правят на дълбоко смислени литературни образи и героини, каквито не са! Защото едва ли съвременната девойка, в свободното си време решава кръстословици с приятелки или пък судоку?

Най-ценното от всичко това е доказателството, че всяка една съвременна еманципирана българка може да командва и да разполага с мъжете около нея по безспорен и категоричен начин. Каквито и сравнения да употребя, каквото и да кажа всъщност, няма да измисля нещо ново, или пък най-малкото да направя модерен римейк на народната песен „Сетила се Мара да се побара” /нищо лично към Мария/. Просто това е един преразказ за оптимистичната теория за българския секс.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me