uFeel.me
Романтична приказка
Автор: CARICATA_na_nata,  5 ноември 2009 г. в 15:16 ч.
прочити: 1158

Не те познавам и не знам къде си,
но защо ли ми трябва това?
Тая нощ на мен посветил си,
дай ми нежност - не са нужни слова!!!
Усещам те как стоиш притихнал,
а аз по детски ти се усмихвам,
в очите ти блестят искрици
отразяващи се в моите зеници.
А в мен се гонят хиляди дяволчета
напук на всяка забрана и вендета.
Протягаш своите ръце към мен,
а те са толкоз ледени - от не прегръщане.
Аз отстъпвам, но ти ме настигаш полека
и ме галиш, и ме правиш толкова мека...
Пръстите ти пълзят по моето тяло
изтръпнали от копнежи и желания.
Те пишат една романтична приказка,
в която аз съм твоята принцеса.
Те плетат една фина дантела
толкова хубава и толкоз умела
и много безмилостно здрава,
която душите ни в едно омотава.
Целуваш ме в устата нежно
и аз не бих могла да устоя,
че езикът ти така небрежно
рисува йероглифите на любовта.
Полудял от дългото чакане
с вкус на мед, но и мъничко грях,
ти ме взимаш изцяло - до голо
и посягаш да вкусиш плътта ми отдолу...
Караш душата ми да пищи и стене
и изящно трептяща ме слагаш на тебе...
Ще помня винаги нощта
изпълнена с много очарования
със силни страсти и желания
и толкоз сбъднати мечтания
че в тоя миг на красота
станах най-щастливата
ЖЕНА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me