uFeel.me
Няма такава история - част първа - СПИСЪКЪТ
Автор: estela,  25 декември 2009 г. в 19:21 ч.
прочити: 581
Списъкът

- Ох! М-м-м-м ... 

Вихра отбеляза събуждането си с кадифе по котешки. Ръката ù се плъзна тихо между присвитите колена, промъкна се в топлата срединка на бедрата, обра съня им, почувства стаената в тях женственост и изчака да затихнат вибрациите на gsm-а. Обгърна сребристото тяло в шепа и докато го измъкваше, потисна желанието да се поглези интимно. Отметна леката, ухаеща на нощни мечти завивка, и с две - три протягания стигна до края на леглото. 

Душът я посрещна любезно, охлади еротичните пулсации в съзнанието й, а снежността на любимия балсам dove я подтикна да затананика: \"Искаш ли тази нощ да правиш любов…със мен, със мен…?\" Хавлията я обгърна като мъжка прегръдка, а синият таван, на който преди два дни изрисува жълти звездички, и намигна: само двамата знаем, че си падаш по къпането на открито.
Гъстият аромат на кафе от кухнята и напомни, че часовникът тиктака. Наля си двойна доза в предварително затоплен порцелан, пусна радиото и се спря пред матовото огледало. Смъкна бавно хавлията: първо разголи раменете, после откри набъбналите връхчета на гърдите си, тънката талия, облия ханш... Завъртя се с ориенталска чупка: интимната ù  прическа имаше нужда от внимание, а тя самата - от секс!

Отпи от кафето и се опита едновременно да среши косите си и да си обуе дънките. Нахлузи ги на голо, без бельо, хрумка, която я държеше през целия ден възбудена. Погледна косо циферблата: бързаше. Ето и днес остави кафето си недопито. Хвърли в чантата парфюма и книгата на Дан Браун, погледна още веднъж прозорците, които неуспешно се опитваха да и напомнят с петната си, че е домакиня, и тръшна вратата, като превъртя по навик всички ключове: съвременност!

Докато чакаше асансьора, чу, че радиото продължава да рекламира екстрите в еротичен бар и загадките на крайпътно ханче. Не изключваше приемника, така преодоляваше самотата: прибираше се в озвучена къща. Откакто почина любимото и куче Сара, Вихра живееше сама.
Асансьорът спря. Посрещна я 32 - каратовата усмивка на агронома от 14. етаж - едър мъж на неопределена възраст. Тя с раздразнение затвори чантата си - не е възпитано да се гримира пред него. Мъжът я гледаше с мазни очи и разлагаше на атоми тънката материя на блузата ù. Намеренията му бяха прозирни и отдавна не бяха тайна за нея..

 Вихра не мечтаеше да преодолява самотата си с досадник - любител на бира с вестник и на порно със смесена програма. От известно време усещаше самота в утробата си: дълбоко и интимно. Копнееше по тайнството на майчинството. Да си има едно малко човече, което да я пълни със светлина и усмивка, да го прегръща, да го храни с кашички и да разговаря с други майки из градинки и кафенета по стойностните напътствия на д-р  Спок. Веднага щом откри тази истина за себе си, тя проучи всички варианти. Отхвърли анонимното бащинство, изкуственото оплождане и осиновяването и реши да си роди дете като самотна майка. И без друго готините мъже вече са женени, пък и като отгледа сама детето, ще му спести среща с конфликтите между възрастните и драмата около вероятния развод. 

Щом взе решение, Вихра се превърна в разгонена самка. Излъчваше флуиди на потоци. Танцът на развълнуваните ù гърди, когато се движеше по коридорите на банката, караше мъжете да доказват, че зеницата на окото наистина се увеличава 16 пъти при възбуда, а в съответствие с това на \"рафтовете\" под кръста се оформят стелажи на плод-зеленчук. Вихра маркира приемлива възраст: 28 - 45 години и направи списък. Твърде личните въпроси първо караха познатите ù да се смеят с неудобство, а после - да се чувстват потиснати. Как да отговориш на питане от рода на: \"Боледувал ли си от заушка? Карал ли си хепатит В? Имате ли наследствена лудост във фамилията? А диабет…Някога да си рисувал? Падаш ли си по танците?\"... Когато взеха да си правят неуместни шеги с нея, тя извади данните, които ù трябваха, от Личен отдел, където работеше. Зачеркна всички алкохолици, затлъстяващите, алергичните и онези, за които знаеше, че вземат анфетамини. Останаха една шепа хора и тя се съсредоточи върху проблема: с един или с… колкото стане? Щеше ù се все пак да знае КОЙ ще е бащата, макар че… имаше ли значение? Детето щеше да си е нейно. Разсеяна и вълнуваща се, тя сякаш не забелязваше, че е на работа. Отдаде на своя интимен проект.

- Вихра, какво ти става, момиче? - попита я един ден Павлов, при когото отиде за формуляри. - Завеяна си. Как е сексът? - Той плъзна ръка по бедрото й и я притисна на бюрото си. Не беше точният мъж, но тя се поддаде и си спомни как преди две години останаха с него след работа и след като я съблече като дивак, той я люби на същото това бюро. Молеше я да не крещи и да не му гризе ухото, защото жена му постоянно го подозира. Павлов беше здрав и интелигентен - на едно от първите места в списъка. Затова тя реши да се държи адекватно на плановете си и се изви гъвкаво, опирайки стегнатия си задник в ерогенните му зони. С въртеливо движение запали огъня в слабините му. Той посегна към колана на ластичните ù дънки, свали ципа и плъзна навътре уверена, жадна длан. Изумен от неочакваната голота на нейната женственост, се възбуди до краен предел и изохка. Помисли, че някой може да влезе, но не му беше възможно да спре. Плъзна пръстите си, готов да я обладае, макар и с ръка. В това време телефонът грубо иззвъня, напомняйки им, че са в офис…
-  Кви идиоти сме само! - рече Вихра, скривайки в шепа гняв възбудата си. Той я погледна размазано, потъна зад бюрото в любезен разговор с клиенти относно новите програми за лихвения процент. 
Тя не го изчака да приключи, не му даде възможност да й определи среща, но в името на каузата реши да го покани в апартамента си. Друг път обаче, не сега. Сега нека пофантазира на сухо, може да даде по-добра реколта, като качи адреналина)…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me