uFeel.me
ЛЮБИ МЕ
Автор: zefpet,  20 септември 2009 г. в 15:37 ч.
прочити: 2398

Прегръщай ме с затворени очи,
че погледите често ни подлъгват.
В прегръдките ми нежно замълчи,
от много думи чувствата си тръгват...

Приемай ме безмълвно и със страст,
почувствай на сърцето топлината,
предало се изцяло в твоя власт.
Люби ме пак със жажда необятна.

Изгаряй ме с пламтящите гърди,
опивай ме със ласките мечтани.
Пак твой съм аз и моя пак си ти,
две влюбени души в тела желани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me