uFeel.me
ЕРОТИЧНО ОТКРОВЕНИЕ 17
Автор: dobromirpenkov,  7 април 2011 г. в 08:38 ч.
прочити: 457
 

ЕРОТИЧНО ОТКРОВЕНИЕ 17

Работата ми днес вървеше с лекота. Бележникът стоеше до мен, както винаги, но днес знаех, че ще нахвърлям много идеи в него. Бях започнал вече най-дръзкото начинание в живота си. Сега предстоеше да разкажа за чистата любов, която ни свърза с това мило момиче, но и нещо много по-важно. Сега имах възможност да призная преклонението си пред чара на най-прекрасното божие творение. Сега можех с думите си да помогна на света да разбере колко са прости и достъпни земните радости, по които само въздишаме. Исках да споделя колко е важно да говорим за най-интимните си преживявания, защото като ги споделим ще помогнем и на другите хора да разберат колко лесно е да бъдем щастливи. Но щях да задам и много въпроси, на които все не намирам отговора. Щях да попитам: „Грях ли е да отпия от потока, който така примамно бълбука край мен? Грях ли е, че изпих тази чиста влюбена сълза? \"

До сега споделях същите тези вълнения в стиховете си, но сега възможността за въздействие беше много по-голяма, а и вече щях да мога да разговарям с много по- голяма аудитория. Сега щях да говоря на хора, привлечени от темата за еротиката, за много други простички неща и по този начин да дам скромния си дял за промяната на света към добро. Казах си „На добър час!\" И започнах дръзкото си начинание без да знам до къде ще ме доведе то.

Някъде към обяд телефонът позвъня и едно непознато гласче проговори: „Аз съм онова хубаво порно момиче, което вчера Ви покани за асистент-режисьор. Не мога да повярвам, но получих съгласие. Утре ще има снимки. Бих могла към обяд да те взема от вчерашното кафене.\" Разбрахме се и сега вече в главата ми имаше още една тревожна мисъл. Щях да се опитам да въздействам върху нещо много важно и значимо.

И другото гласче чух няколко пъти. Днес то беше много весело и спокойно.

Вечерта се видяхме с Орфи съвсем набързо. Казах му, че започвам работа върху нова книга, в която вероятно ще има място и за него и това много го зарадва. Прибрах се в бунгалото и потънах в новите си търсения.

На следния ден отидох по-рано в познатото кафене. Чувствам се много добре да съм на открито пространство в хубав слънчев ден като днешния и да попивам красотата на преминаващия свят. Пристигна Хубавото момиче навреме и ми изпрати един съзаклятнически зелен поглед. Дори за миг се поколебах дали да целуна нежното личице, но не исках да добавям нови греховни трепети в смирените тела. Със сладко припечелените пари младата дама си беше купила красива малка кола и сега умело ме водеше по софийските улици, докато се намерихме в някаква неголяма сграда извън града. Посрещна ни млад амбициозен на вид човек. Когато седнахме на кафе в малкия му кабинет, разбрах, че сам е разработил този бизнес отскоро с някакъв наследствен капитал. Оказа се, че с интерес е приел идеята, която му предложила моята нова приятелка.

- Аз съм отскоро в този бранш и все още търся начин как по-добре да заинтригувам зрителя и да стъпя на този доходен пазар. За мен това занимание значи пари. Ако получавам пари значи работя добре. Другите съображения минават на заден план.

- Това естествено е така. Но, както се пееше в една хубава песен: „Не всичко е пари, приятелю...\" Вашата продукция има огромно значение за оформянето на младите хора. Съвсем неопитни юноши получават от вас първите си познания за анатомията на жената и за това как трябва да се общува с нея. Внушенията, които прави цялата порно индустрия, е че единственото предназначение на жената е да задоволява най-долнопробния мъжки нагон. Няма любов, няма красиви вълнения, има само едно безкрайно брутално чукане. И когато този млад човек потърси близост с някое момиче, той ще иска да прави точно това, което е видял във вашите филми. Той просто няма да знае, че има и други стремления, които да свързват мъжа и жената. И когато този млад човек не успее да срещне партньорка, с която да може да приложи опита придобит от вашия урок, той става брутален насилник. Има и още нещо много важно. Когато, съвсем естествено, този човек не получи удовлетворение от този контакт, той ще си помисли, че нещо в неговите сетива не е наред и ще започне да се изгражда като един сексуален комплексар. Резултатът ще бъде или свиване в себе си, или проява на свръх агресивност, която ще го превърне в престъпник. Ще започне да сменя безразборно този млад човек партньорките си с надежда да намери удовлетворение, а то все повече ще се отдалечава от него докато не го превърне в сексуален и емоционален инвалид. И всичко това е започнало от един погрешно предаден урок. Затова този урок е толкова отговорен. Защото от вас зависи дали да гледаме на жената като на изящно творение или като на пачавра.

- Напълно ви разбирам. Но публиката иска точно това и аз не мога да си позволя да се държа като педагог ако от това ми носи загуби.

- Ето, в това е голямата заблуда. Вие от бранша до такава степен сте затънали в шаблона, че безкрайно повтаряте едни и същи ситуации с малка разлика в анатомията на актьорите, но не и в поведението им. Ето, погледнете тази красива дама срещу нас. Сега тя е едно чаровно момиче и аз се вълнувам от този чар, без дори да виждам голотата й. Вижте тези прекрасни зелени очи. Наблюдавайте как се променят под погледа ми. Виждате ли как се увеличава дълбочината им? Четете ли вълнението в тях? А аз дори не съм я докоснал. Дори свенливо сведе погледа си. Отново потъвам в дълбочината на тези развълнувани очи. Със сигурност знам, че там долу сладкия извор е започнал да се изпълва със сок, а моят панталон вече е променил формата си. И то без да съм я докоснал. Знаете ли защо? Защото чувството, което събудихме току, що се казва любов. Тази прекрасна нежна възбуда, която изживяваме и двамата е по-силна от усещането при докосване, защото веднага сме открили дълбочината на чувството, което поражда общуването на развълнуваните очи.

При тези думи младата дама изненадващо стана и нежно ме целуна по лицето, а след това и по устните.

- Благодаря ти за красивото изживяване! То ме развълнува много повече от онова безкрайно чукане. Не говори повече, защото има опасност да те включа в непредвиден сюжет. - Едва сега разбрах колко хубав и естествен може да бъде смехът й.

- Ето, това красиво момиче иска да бъде възбудено по много различен начин от този, който й се случва всеки ден. Това искат и тези, които ви гледат. Аз като зрител искам да виждам вълнения, а не измислени, заучени вопли. Вашата трагедия е в това, че никой не се вълнува от това, което върши и тъкмо затова не се вълнува и вашия зрител.

- Започвате да ме интригувате. Аз също търся нови пътища, но е много трудно да бъдат намерени. Искате ли да присъствате на снимките днес. Може пък да се получи нещо различно.

- Малко смутен ще бъда в такава ситуация, но съм любопитен.

Влязохме в голямо помещение, където имаше задължителното удобно легло и други мебели, върху които би могло да се прави секс, а също така и изкуствени мъжки атрибути с всякакви размери. Две момчета с камери чакаха да заснемат поредната голота.

С моя нов познат вече говорехме на „ти\".

- Виж сега. Първото нещо, което липсва на вашите филми е любовната интрига. Не ми е приятно да гледам жена, която е готова да пусне още преди да са й поискали. Дори един кратък флирт повишава с няколко карата стойността на филма. Жената трябва да бъде убеждавана, да бъде молена... Не виждам какво лошо има в това партньорите влюбено да се целуват. Красивата целувка е страшно възбуждащ ритуал. Красивата, а не лигавата курвенска целувка, от която на човек се повдига. Всички актьори в бранша са си създали стереотип да се целуват по един отблъскващ начин, в който няма и следа от чувства. Ние искаме да гледаме някакво изживяване, с което да сме съпричастни. Ето, те вече се целуват точно по този отвратителен начин.

- Ела да се приближим. Това са пробни кадри.

- Виж колко са красиви гърдите й! Но начина, по който ги разтяга това момче си е направо гавра с тази красота.

- А защо не му покажеш как? - прозвуча гласчето.

- О, аз съм извън играта...

- Моля те! Ако го правиш така добре, както красиво говориш...

- Ето, сега до нас лежи едно прекрасно безчувствено тяло. На мен не ми стига, че е прекрасно, аз искам да повярвам, че е чувствено. Аз искам да възприема красотата му, да я попия. Няма по-възхитителен детайл на женското тяло от гърдите й. Направете така, че да мога продължително да се любувам на това съвършенство. Имате толкова добра техника, че можете да накарате вашия зрител да занемее от възхищение. Непрекъснато го карайте да се възхищава и опиянява от тази красота. Не бързайте. Неговото око няма да се умори.

- Моля те! Докосни ме! Искам твоята ръка.! Моля те!

- Идеята е много добра, но се страхувам да не се скъса ципът.

- Моля те! О, да точно тези пръсти искам... Чувствам, че ме докосваш с любов... Започва да се събужда тялото ми... Как го правиш?

- Ето, сега вашият зрител е изтръпнал от очакване и гледа какво ще направят търпеливите ми пръсти. Той иска да го правя бавно. За да се слее с изживяването на това момиче. Той иска да вижда как първо леко докосвам основата на тази красива гръд и как тя едва се огъва под нежното докосване на ръката ми. Кръвта му още повече пламва като вижда на целия екран как все повече порозовяват нежните връхчета и как се втвърдяват още преди да съм ги докоснал. Той целият сега е там. Не бърза за никъде. Не иска да знае какво се случва с останалата част от тялото. Ако го откъснете от тази гледка той ще се разочарова. Ето, едва сега пръстите ми започват да обикалят около най-чувствената част като едва я докосват. Зрителят е занемял! Той е готов да целуне екрана на телевизора. Едва сега полудокосвам нежните връхчета, които са изпълнени с кръв и очакване. Чухте ли нежния стон? Той дойде от едно наистина развълнувано тяло. Едва сега притискам по-силно втвърдените едри пъпки и леко ги повдигам нагоре. Зрителят е готов да се взриви като гледа нежната деформация на изящната гръд. До сега той е успявал да забележи и нарастващото вълнение в зелените очи. Но сега това вълнение е още по-голямо. На цял екран той вижда това щастливо лице. То става още по-развълнувано, защото там долу един надарен мъж с леки тласъци разкъсва жадното тяло. Той го прави бавно, защото много добре знае, че ускорените движения ще отнемат чувствеността на докосваната плът. Вижте сега с колко любов са изпълнени тези щастливи очи. Чуйте колко е естествен и красив вопълът, който издават жадните устни. Сега ще се включи още една ръка в по- интензивното докосване и на другата гръд. А ако има и още една ръка, за да застане там, където се притискат двете тела, взривът ще дойде още по-бързо. Сега нашият зрител се е слял изцяло с изживяването на тази красива плът и вярва в откровението, което чете в развълнуваните зелени очи. Той не иска да вижда нищо друго, защото няма нищо по-въздействащо от посланието на очите. Сетивата се опъват още повече като чува красивия стон на готовото за взрив тяло. Той се е слял с това тяло, защото му е повярвал. Той дори е вече влюбен в тези прекрасни зелени очи. Чувате ли как се засилва вопълът?... Ето го най-после красивия вик на освобождаването... Не забравяйте да следите настроението в щастливите очи. То сега е особено важно за нашия зрител. Сега неговото сърце се изпълва с нежност. Сега той обича малко повече света. Сега той обича много повече жената и иска да я докосне така, както сме му внушили ние. Сега светът е станал малко по-добър. О, щях да забравя. Има още един участник. Той бавно, с мощни движения оставя товара си в задоволената дълбочина и това я прави още по-щастлива. Неговото лице също е удовлетворено, макар че този път не е разлял така гадно чувствата си по красивото лице.

- Ела... Искам да те целуна... Благодаря ти... Никога до сега не съм изживявала оргазъм по време на снимки... Беше страхотно... Благодаря ти... Ей, защо продължавате да снимате?... Шоуто свърши... Позволете и на мене да съм за малко влюбена... Ела, дай ми устните си... Ако панталонът ти е още сух мога да ти помогна... Ще ми хареса...

След няколко минути се събрахме отново в кабинета на шефа. Този път в чашите вместо кафе имаше някакво марково уиски. Това предполагаше, че втората част на разговора ще бъде по-делова. Докато разменихме по няколко думи и зеленооката чаровница доведе красивото си тяло от банята.

- Ще ми позволиш ли да седна до теб? Благодаря! - И гарнира благодарността си с кратка целувка.

- Много съм впечатлен! За пръв път по време на снимки съм бил в постоянна ерекция. Не съм предполагал, че толкова прости неща могат да доведат до такъв ефект. Може би ще променим изцяло подхода си. Изглежда наистина трябва да спрем с това безкрайно каруцарско чукане. Ако се почувстваш без работа винаги има място за теб в екипа. А това, което сега заснехме ще го запазим и ще го дообогатим. Не е възможно такава ситуация да се повтори. Ще стане страхотен филм. Разбира се, ще си получиш и нужния хонорар. Бизнесът си е бизнес.

- Щом е така, чаровната дама знае на кого да го предаде.

- Чак сега разбирам защо е така влюбена. Просто ти някак неусетно караш жените да се влюбват. Щом и моето порно сърце се преобърна, значи става дума за голям талант. Бих изиграла страхотна роля с теб. Но много различна от това. Ако пък не се получи можем да направим поне една репетиция. Не се смей, защото човек никога не знае. Ако случайно се скарате с онова зайче бих могла да те утеша.

- Ти си едно чудесно момиче и заслужаваш много любов. Само че тя няма как да дойде при теб, щом не я търсиш. Потърси я...

- Наистина ще се замисля. Благодаря ти за незабравимото докосване. Няма да го забравя... А бе ти винаги ли променяш така хората, до които се приближаваш?... Харесва ми...

След тези думи се сбогувахме с предприемчивия млад човек и младата чаровница ме поведе отново към града. Почти не говорехме докато пътувахме към моето зайче. Бях го чул преди около час и знаех, че е вкъщи. Много си падам по изненадите. Но преди да изляза от луксозното возило приех нежната целувка на още едно влюбено момиче.

- Търси любовта, чаровнице. Иначе няма как да я намериш.

- Добре, че поне успях да я докосна... Чрез теб...

Потегли колата с едно момиче, което още дълго щеше да мисли за мен. А аз тръгнах към едно момиче, което не преставаше да мисли за мен. Позвъних на познатата врата и след миг се чу щастлив писък.

- Не може да бъде! - Чух сред безкрайната серия от целувки. - Не може да бъде! Виж още кой е в къщи. - Отново се посипаха целувки по смутеното ми лице, но сега те бяха по-малко възторжени.

- Къде се губиш? Не съм те виждал цяла седмица...

- Тя сега е малко влюбена... Има си ново гадже.

- Наистина ли? Дай да те целуна! Много се радвам за теб! Разкажи ми.

- Какво да ти разкажа?... Той ми е преподавател... Десетина години по-голям от мен. Правеше опити още по-рано да се сближим, но аз се страхувах. Страхувах се от неопитността си. Ако не беше ти щях да си стоя тук и да въздишам като някоя стара кукумявка. Добре, че беше ти да ме разпечаташ и да ми отвориш очите за живота. Не се смей. Точно така си е. Помниш ли какво ти казах?: Харесва ми да съм объркана. Сега приемам света със съвсем различни очи... Виждам, че и вие не си губите времето... Тя всичко ми разказа. Никога не съм я виждал толкова щастлива. Не знам как ще се разлюбвате.

- Това е много болна тема. Надявам се да намерим решение. Важното е, че в момента сме много щастливи. Виждам, че вече сте сложили вечерята и питате за гладни мъже. Дори и питие сте приготвили. За какво ще пием тази вечер?

- Аз просто искам да ти благодаря, че ни намери в онзи незабравим ден. Искам да благодаря и на черните очи, без които тази приказка нямаше да се случи.

- Харесва ми да съм щастлива!

- Обичам ви!

- Разбрах, че ще пишеш книга. Това е страхотна идея. Само че не знам дали ще ти повярват. Толкова е невероятно това, което се случи... Но пък от друга страна е хубаво да знаят хората какви красиви неща могат да се случват по света. Тогава може би ще започнат и те да се стремят да ги постигнат.

Отпихме още няколко пъти от чашите, докато опитвахме вечерята и накрая смутено погледнахме към леглото.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me