uFeel.me
завеси от найлон
Автор: abased,  14 януари 2009 г. в 00:30 ч.
прочити: 1014

искам да хапя
късам
запълня с каквото нямам.
стига нищо!
само да се плъзгам над етажите ти
ще хапя и ще пробия
ще докосна сърцето ти
ще ти кажа сбогом
ще избърша кръвта.
не искам вече да бъда искра
нишка, игла.
махам слой по слой всичко.
търся каквото искам
взимам без да мисля
дъвча и плюя
ами ти?
свършваш се ти,
заминаваш си, изчезваш.
част от теб все пак усещам
но нямаш ухание, когато не мога да вдишвам,
и нямаш топлина с тези моите ръце
и нямаш очи, когато нямам сърце
не потъваме, разминаваме
ние сенки
ние думи
летят без да закачат
изгасям части от мен, защото хабят..
само едни нокти
и челюсти
и да го нарека любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me