uFeel.me
сезони
Автор: tajni_o4i,  8 ноември 2009 г. в 14:04 ч.
прочити: 185

Зима е, а в очите слънце жарко грее.
Есен е, а в сърцето пролет е,
с надежда нова аз разцъфнах.

Любов - сплитай пролетни цветя в косите мои
насред есента красива.

Любов - обсипвай ме с целувки и нежност,
горя насред зима - люта и студена.

Сезоните смени за мен
и пламъчета в очите ми ти сложи.

В стомаха пеперуди пърхат,
в сърцето ангелчета пеят.

Кажи как стори с мене чудо,
забравих всичките сълзи,
мъката и болката която
някой друг ми причини.

Сезоните в сърцето ми се сменят
и настъпи пролетта,
за една изстрадала душа.
ОБИЧАМ ТЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me