uFeel.me
погледни
Автор: tajni_o4i,  12 август 2009 г. в 18:49 ч.
прочити: 217

Погледни очите й - хубави, но тъжни!
Погледни устните й - сладки, но недокоснати!
Погледни гърдите й - изящни и красиви!


Погледни очите й - отронва се една сълза!
Погледни устните й - прехапани от гняв сега!
Погледни гърдите й - очакващи мъжки ласки!


Погледни и виж нещастието й,
болката, срама от греха.
тя страда! страда за любов!


Жалка и молеща...
картина от филм на ужасите,
легенда за изгубена любов,
поругана от изневяра.


Сбогом и на добър час!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me