uFeel.me
победа
Автор: mono1,  1 октомври 2009 г. в 16:59 ч.
прочити: 190
Ето го, виж тупти в ръцете ми, вземи го
твое е било и винаги ще бъде.

Протегни ръка, хайде ти го стъпка вече, не е опасно
ранено е и винаги ще бъде.

Не се страхувай, в него няма вече сили, не бие лудо
разбито е и винаги ще бъде.

Твое е, аз нямам нужда повече от него, то няма да обича пак
сломено е и винаги ще бъде.

Ти искаше го, моето сърце, е имаш го, но само него
то празно е сега и винаги ще бъде.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me