uFeel.me
няма_име
Автор: 1975,  21 октомври 2009 г. в 13:26 ч.
прочити: 400

Познавам те,от няколко то реда,
разменени помежду ни.
Отварям пощата си и с трепет очаквам
следващата усмивка споделяна в думи две.


Толкова близо сме били един до друг,
а пътищата ни водеха към различни хоризонти.
За да ни събере случайността, макар и виртуално.
Дали ще ме познаеш в миг на истина 
или ще ме подминеш с безразличие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me