uFeel.me
няма_име
Автор: nikolpsd,  4 февруари 2013 г. в 18:43 ч.
прочити: 300
Вратата  е затворена, 
       няма кой да я отвори,
вече всичко е затихнало.
       Няма го дори  часовника, който 
отчиташе времето преминало и заминало.
      Пустотата на дома е сякаш есенна вечер,
тихо, глухо, нито звук, само вятърът,
само той...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me