uFeel.me
нужда
Автор: gorocvet,  19 ноември 2009 г. в 23:36 ч.
прочити: 308


недописани листи със дъх на стари писма
болка и радост във миг на сълза
бледа сянка, презряла отдавна  луна

тръгва си тя

окъсана роба, неумити сандали
увехнала китка цветя

тръгва си бавно и спомени в стъпки заравя
че жива е още жарта
ала не вижда 
не вижда с очите деня
не сеща мирисът есенен
нито дъжда
със сълзи дупки прогаря в снега

като стар приятел
отдавна несрещан
отдавна изпратен
време е сбогом да вземем
 сега

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me