uFeel.me
из ,,Разговор с вътрешното Аз'\'
Автор: elenasim1,  9 юли 2013 г. в 13:07 ч.
прочити: 377
- Къде е ключът?
- В махалото... Всяко замахване е онова, което свършва или започва.
- Аз къде съм?
- В паметта на стрелките. Всеки дъх е избор...
- Защо съм тук?
- Отговорът е в: ,,Тук съм защо?\'\'
- Последно...
- Питай!
- Има ли живот след...
- И след живота има живот.
- Благодаря!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me