uFeel.me
един ден...но не и днес
Автор: sweet_dream,  30 юни 2011 г. в 21:25 ч.
прочити: 239
Един ден ще осъзнаеш,
какво загуби... един ден,
но не и днес...

Един ден ще разбереш 
какво направих аз за теб,
един ден, но не и днес...

Един ден ще видиш,
че не съм като останалите,
един ден, но не и днес...

Един ден ще ме потърсиш
но този ден, ако не е днес
няма да дойде...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me