uFeel.me
Завинаги
Автор: malcho,  15 август 2012 г. в 00:20 ч.
прочити: 210
Не спирам да мисля за теб, а ти си някъде там... Щастлив си, забавляваш се. Дали се сещаш за преди? Всяка сутрин се събуждах със снимката ти до мен, помниш ли я? Онази, за която каза, че сме като в някоя сапунка. Гледахме се толкова нежно, толкова влюбено. Каза, че ще бъдем заедно завинаги.
Но завинаги си отиде, нали? Завинаги никога не го е имало. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me