uFeel.me
Завинаги правилният избор!!!
Автор: strandje,  17 март 2009 г. в 20:03 ч.
прочити: 619

Тя разбра!            

Вече знае, че носи друг човек  в себе си!

Човек, на който трябва да посвети дните си!

Седеше в банята с бъдещото си дете в корема

и обмисляше как да реши проблема!

Защото за нея това дете беше проблем,

нежелано, нечакано с  нетърпение!

Не можеше да си помисли даже да го роди,

трябваше първо университет да завърши,

налагаше се кариера да изгради!

Не посмя и на бащата да каже,

щеше да я обвини каква глупачка е била

и как не е могла да се предпази.

Ролята на самотна и млада майка не й се понрави,

трябваше грешката сама да поправи!

Веднага си помисли да го махне от своята утроба,

записа си час за гинекологът!

Лежеше на кушетката в кабинета безчувствена,

искаше само към клиника за аборти да бъде упътена!

Докторът включи апаратът и й показа трептящата точка!

От както разбра, че е бременна не бе плакала,

не бе с нетърпение бебе чакала!

Когато видя сърцето на бъдещото си дете да тупти,

сълзи замъглиха погледът й.

Тази трепереща точка в средата на тялото й,

изпълни цялото съществото и душата й.

Когато докторът попита: "Бременността Ви желана е или не?",

Тя чу собственият си глас: "Бебето е желано и под моето сърце ще расте!!!".

 

 

16.03.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me