uFeel.me
Защо?
Автор: sweet_dream,  30 юни 2011 г. в 21:30 ч.
прочити: 321
Защо без кавги не можем?
Кажи ми, искам да разбера...
Защо без да ме разплачеш
не ти е спокоен съня?
Защо любими кажи защо?
Не ме ли харесваш вече
или пък ти омръзнах?
Защо не е както преди
да заживеем заедно?
ЗАЩО?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me