uFeel.me
Жадна съм
Автор: dim-dam-dum_F,  9 май 2010 г. в 20:20 ч.
прочити: 375
Жадна съм.
На вън е толкова задушно, мрачно, тъжно някак си!
Жадна съм.
Тук е хладно. Но някак празно. Никой не се смее вече. Отдавна.
Има само сълзи и скандали.
Жадна съм.
Искам да изляза. Скоро ще вали. Може би ще ме намокри.
Може би ще скрие сълзите.
Или ще ги отмие.
Жадна съм.
Имам нужда да съм нужна. Не искам вече да съм невидима.
Не искам да съм забравена.
Жадна съм !!!

За живот.

Искам да вали. Искам да гърми. Искам да пресвятка.
Искам буря.
Жадна съм! За любов!
Жадна съм за него. Искам да ме вижда.
Искам да ме усеща. Искам да му липсвам.
Искам да ме обича така, както аз него.
Жадна съм. Искам да ме прегръща, целува, милва.
Искам да ми говори, да ми разказва.
Жадна съм.
Искам да пия. Не искам да забравя.
Искам да се смея - този път наистина.
Жадна съм !!!
 Може ли една чаша чиста вода?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me